lukoil-banenr

Masinile volkicar – regine pentru o zi

Masinile volkicar au fost admirate duminica, 6 mai in actiune, sub podul de la Telecentru. Pilotii s-au produs in cadrul competitiei V1 Challenge, organizate in premiera la Chisinau. Castigator a devenit Octavian Nicolaescu, fiind urmat de Chiril Gaburici, care, in pofida unui incident, si-a continuat cursa si, in final, a ajuns pe podium. La competitie au participat 10 piloti din Moldova si Turcia.

Pilot Autoexpert

Lupta a fost stransa si pentru locurile doi si trei, pentru care au concurat Chiril Gaburici si Angela Andronic. Chiril Gaburici a fost ghinionistul cursei de calificari, dupa ce masina lui s-a rasturnat intr-o curba. Din fericire, pilotul nu a fost ranit si a continuat cursa.

Show-ul a fost completat si de oaspetele de onoare, campionul European Rally, italianul Luca Rossetti. Acesta si-a etalat calitatile pe pista. Campionul italian a invitat cativa spectatori alaturi de el, pentru cateva tururi.

Cursa de astazi a mai avut un invitat, insa acesta nu s-a incumetat sa participe la cursa. Este vorba despre presedintele parlamentului Marian Lupu, care insa, nu a ratat ocazia de a urca in micul bolid. Ce-i drept, nu i-a fost deloc usor.

Organizatorii, la fel ca si pilotii si spectatorii, spun ca evenimentul a fost un adevarat succes.

Urmeaza alte cinci curse in care pilotii isi vor putea demonstra calitatile. Cea de-a doua va avea loc in luna iunie.

Sursa: www.protv.md

Comentarii