lukoil-banenr

Pe platforma olendeză de vânzări Marktplaats, a apărut un anunţ în care sunt propuse 18 unităţi identice ale modelului Porsche 911 GT3 produse în anul 2015. Toate vehiculele sunt dotate cu pachetul opţional Clubsport, iar ceasurile de bord indică un parcurs egal cu zero kilometri.

Pilot Autoexpert

Publicaţia automobilistică olandeză Autoblog, scrie că toate automobilele din anunţ, au fost cumpărate pentru un circuit privat, care din păcate aşa şi nu a avut norocul să fie construit. Anume din acest motiv, acum vehiculele nemţeşti de perfomanţă îşi caută noii stăpâni. Oricare dintre cele 18 unităţi poate fi cumpărată contra sumei de 134.500 euro.

Porsche 911 GT3 în varianta Clubsport se deosebeşte de modelul standart printr-o cuşcă de protecţie şi centuri de siguranţă sport.

Acesta este echipat din uzină cu un propulsor aspirat natural de 3.8 litri volum, care cuplat la o cutie automată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj capabil să livreze 475 CP şi 440 Nm cuplu motor. Bolidul accelerează de la 0-100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza maximă pe care o dezvoltă atinge pragul de 315 km/h.

Comentarii