lukoil-banenr

Ziua de astăzi s-a dovedit a fi una mai puţin norocoasă pentru unii şoferi. Încă de dimineaţă, mulţi automobilişti s-au pomeni blocaţi în ambuteiaje, iar frecvenţa accidentelor rutiere a crescut semnificativ pe fonul condiţiilor meteo. Şi cum se merge bară la bară, un alt accident în lanţ a avut loc pe strada Petricani din capitală.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă din imaginile alăturate nu se poate înţelege prea bine, cât de grav au fost avariate maşinile de lux, totuşi, cel mai mult a avut de suferit sportiva din Stuttgart, Porsche Panamera, urmată de BMW-ul Seria 7 dar şi de un BMW Seria 3 decapotabil. Pozele au fost făcute în urmă cu doar 30 de minute, iar de la faţa locului lipseau echipajele de poliţie, semn că accidentul era „proaspăt”.

Nu se cunoaşte dacă sunt şi victime, dar presupunem că atât şoferii cât şi pasagerii sunt teferi şi nu au avut de suferit.

AutoExpert vă recomandă să evitaţi străzile aglomerate, în ambuteiaje să respectaţi distanţa între automobile şi să conduceţi cu maximă prudenţă, fără a vă distrage atenţia de la condus cu dispozitivele moderne sau reţelele de socializare!

1 2

 

Comentarii