lukoil-banenr

Un accident teribil, cu implicarea unui motociclist, a avut loc zilele trecute, în data de 18 august, la intersecţia străzilor Alba Iulia şi Ion Luca Caragiale. Martorii oculari susţin că motociclistul avea viteză excesivă iar în urma impactului acesta a fost aruncat în aer, motocicleta aterizând pe acoperişul maşinii de model Toyota.

Pilot Autoexpert

Motociclistul se deplasa pe strada Alba Iulia, înaintea amicilor săi care se aflau într-o maşină. Toţi se îndreptau spre centrul oraşului, când s-a produs nenorocirea. Prietenii tânărului susţin că şoferul autoturismului s-ar face vinovat de accident. Biker-ul a suferit răni grave şi este internat în spital acum cu o mulţime de traumatisme.

Prietenii tânărului pe nume Leonid, au cerut ajutorul mai multor oameni distribuind mesaje pe reţeaua de socializare facebook şi susţin că starea acestuia este critică.

Poliţia urmează să stabilească cine este vinovatul. Între timp însă, pe canalul de YouTube a apărut şi un video captat de camera de bord al unui automobilist.

Untitled-2

Comentarii