Meet Antonian! Ups…uitasem, nu suntem în SUA și nici în Europa, unde am putea întâlni astfel de oameni. Suntem în Moldova, deci faceți cunoștință cu Antonian, un tânăr student la UTM, pasionat de automobile, arhitectură și desen.

Antonian, are 25 de ani și este proprietar de…BMW. Un seria 5 în caroseria E34 care a suferit un accident în 2016 și asupra căruia muncește de doi ani de zile deja, ca să îl readucă pe linia de plutire. Student la arhitectură, nu doar pasionat de automobile, tânărul s-a remarcat în rândul prietenilor cu desene auto foarte bine realizate și, ocazional vândute. Cu un singur scop, să adune bani de piese.

Am remarcat desenele lui pe un grup de Facebook și am zis că merită să îi dăm o mână de ajutor, poate așa își repară mașina mai devreme. O amintire cu pasiunea ta pe patru sau două roți, desenată pe foaie A4 și cu un creion, este o lucrare ce oricând îți poate decora camera sau oficiul.

Iar pe Antonian acest lucru l-ar ajuta să își vadă și el, visul împlinit! Nu știm care ar fi prețurile unor lucrări, dar tânărul ne-a comunicat că unele desene le-ar fi vândut pentru 300-500 de lei. Deci poate fi și un cadou de sărbători pentru un alt pasionat.

Îl găsiți pe Facebook. Sperăm astfel că am contribuit la pasiunea lui și totodată v-am oferit și un pont bun.

Iată și de unde a început pasiunea pentru automobile, de la AutoExpert!
Iar aceasta este mașina, la care se lucrează cu pași mici, din lipse de fonduri bineînțeles

Comentarii