lukoil-banenr

Pentru mulţi iubitori de automobile, Chevrolet Corvette este o icoană a stilului, performanţei, frumuseţii şi într-un final o legendă a lumii auto. În timp ce unii visează la ele, alţii le „modifică” aceste bijuterii pe patru roţi, după bunul plac.

Pilot Autoexpert

Modul în care Brian Ballinger şi Chris Smith au modificat acest Corvette C4, te lasă în cel mai bun caz fără cuvinte. Sportiva produsă în perioada anilor 1983-1996, este echipată din uzină cu un motor V8, capabil să dezvolte 375 CP. Automobilul nu era chiar în cea mai bună stare, astfel că noii stăpâni l-au spălat şi i-au schimbat toate filtrele şi lichidele tehnice.

După ce motorul a fost cu succes reanimat, au început modificările radicale pe partea caroseriei. A fost scoasă capota care formează un întreg cu aripile faţă, posteriorul a fost tăiat pentru a se monta un rezervor de combustibil mai mare, ia într-un final a rămas neatinsă doar partea de mijloc a vehiculului.

Modificările însă nu i-au sfârşit aici. Cei doi amici au scopul de a construi un automobil asemănător cu aşa numitele automobile „Buggy”, care sunt destinate curselor off-road.
Ce-ai fi făcut tu, dacă pe mâinile tale ajungea un Corvette?

 

 

 

Comentarii