lukoil-banenr

Şoferul unui Opel din capitală se poate lăuda cu un accident aproape că istoric. Printr-o prostie, acesta a reuşit să adune în spatele său, trei BMW-uri Seria 3, toate din aceeaşi generaţie, în caroseria E46!

Pilot Autoexpert

Nu ştim ce l-a motivat pe conducătorul automobilului de model Opel Astra să frâneze brusc, însă acţiunile lui au servit drept bază perfectă pentru o situaţie de accident în lanţ. Acesta era urmat de altre trei maşini, care nu au reuşit să evite obstacolul creat sau să frâneze la timp. În rezultat, vedem trei BMW-uri, frumos aliniate şi şifonate, care acum stau parcate pe strada Trandafirilor din capitală.

Poza aceasta ne-a fost trimisă chiar de un cititor fidel AutoExpert care a surprins bavarezele supărate în dimineaţa zilei de astăzi. Accidentul însă a avut loc ieri, 24 august.

Se poate observa că fenomenul accidentelor ia amploare în ultimile zile ale lui august şi din păcate multe dintre acestea sunt soldate cu victime. În majoritatea cazurilor, principalul „vinovat” se face viteza sporită dar şi neatenţia la drum. De menţionat că în această perioadă numărul de maşini în ţară creşte brusc pe seama turiştilor sau moldovenilor veniţi din afară. În acest context AutoExpert vă recomandă să conduceţi cu maximă prudenţă şi să respectaţi limita de viteză impusă. Factorii de risc ca convorbirile în timpul mersului sau alte distracţii vă pot aduce la fel de multe neplăceri.

Cine dezmembrează E46 ar putea acum vinde uşor trei capote şi încă multe alte accesorii. 

 

Comentarii