lukoil-banenr

Despre traficul infernal din capitală şi cum obişnuiesc unii şoferi să se comporte, se pot scri romane întregi. Unii depăşesc pe contrasens, alţii virează unde e interzis, ceilalţi nici nu ştiu că drumul are mai multe benzi, delimitate pe alocuri, şi conduc fix pe mijloc, deci fiecare cum îl taie capul aşa se ţine de volan.

Pilot Autoexpert

Culmea e că nici nu le poţi reproşa ceva pentru că imediat te trezeşti cu o replică la fel de stupidă ca şi omul care o dă, „da ce n-ai drum”? Na…e inutil să încerci să îi reeduci, poate doar dacă apelezi la 902 şi ceri ajutorul poliţiei, cu o amendă două, îndrepţi puţin situaţia.

Dintre toţi, favoriţii mei sunt cei care parchează, pe 3 locuri, paralel, perpendicular, cum vrei, numai nu cum trebuie, totuşi astăzi avem un alt star!

Un şofer de Opel Astra, care la intersecţia străzilor Ismail şi 31 August, i s-a…sc…făcut poftă să vireze la stânga, blocând o coloană întreagă de automobile în spatele său. După cum puteţi vedea şi în imaginile video, nu a durat mult până ca ceilalţi şoferi să se revolte şi să îl claxoneze cât îi ţine răbdarea, astfel că după câteva ezitări şoferul Opelului a pornit totuşi pe calea „cea dreaptă”, accelerând în faţă.

Nu însă fără a-i reproşa şi el la rândul lui, şoferului de BMW, faptul că a fost asaltat sonor. Că doar şi el e bărbat-cocoş, nu? Cum să te laşi umilit? Trebuie să îi demonstrezi că tu de fapt eşti un erou, iar cei din jur sunt nişte răutăcioşi, hateri, că nu te-au lăsat să faci aşa cum ţi-a dictat inima. Şi presupun că ştiţi cum se face asta, nu? Cu o frână bruscă! Aşaaaaa…

Tom şi Jerry nu altceva! Conducătorul auto din BMW, înjurând de toţi sfinţii a încercat să îl „prindă”, accelerând în forţă, însă nici Opelul nu s-a lăsat! Ce a urmat imediat după, vedeţi în continuare. Eu m-am amuzat pe cinste!

Pe scurt pot să vă spun doar că, şoferul de BMW şi-a văzut visul împlinit, iar banii şoferului de Opel vor pleca acum în buzunarele vreunui meşter specializat în reparaţii şi vopsit!

Atenţie! Videoclipul de mai jos conţine un limbaj vulgar!

Comentarii