lukoil-banenr

Despre traficul infernal din capitală şi cum obişnuiesc unii şoferi să se comporte, se pot scri romane întregi. Unii depăşesc pe contrasens, alţii virează unde e interzis, ceilalţi nici nu ştiu că drumul are mai multe benzi, delimitate pe alocuri, şi conduc fix pe mijloc, deci fiecare cum îl taie capul aşa se ţine de volan.

Culmea e că nici nu le poţi reproşa ceva pentru că imediat te trezeşti cu o replică la fel de stupidă ca şi omul care o dă, „da ce n-ai drum”? Na…e inutil să încerci să îi reeduci, poate doar dacă apelezi la 902 şi ceri ajutorul poliţiei, cu o amendă două, îndrepţi puţin situaţia.

Dintre toţi, favoriţii mei sunt cei care parchează, pe 3 locuri, paralel, perpendicular, cum vrei, numai nu cum trebuie, totuşi astăzi avem un alt star!

Un şofer de Opel Astra, care la intersecţia străzilor Ismail şi 31 August, i s-a…sc…făcut poftă să vireze la stânga, blocând o coloană întreagă de automobile în spatele său. După cum puteţi vedea şi în imaginile video, nu a durat mult până ca ceilalţi şoferi să se revolte şi să îl claxoneze cât îi ţine răbdarea, astfel că după câteva ezitări şoferul Opelului a pornit totuşi pe calea „cea dreaptă”, accelerând în faţă.

Nu însă fără a-i reproşa şi el la rândul lui, şoferului de BMW, faptul că a fost asaltat sonor. Că doar şi el e bărbat-cocoş, nu? Cum să te laşi umilit? Trebuie să îi demonstrezi că tu de fapt eşti un erou, iar cei din jur sunt nişte răutăcioşi, hateri, că nu te-au lăsat să faci aşa cum ţi-a dictat inima. Şi presupun că ştiţi cum se face asta, nu? Cu o frână bruscă! Aşaaaaa…

Tom şi Jerry nu altceva! Conducătorul auto din BMW, înjurând de toţi sfinţii a încercat să îl „prindă”, accelerând în forţă, însă nici Opelul nu s-a lăsat! Ce a urmat imediat după, vedeţi în continuare. Eu m-am amuzat pe cinste!

Pe scurt pot să vă spun doar că, şoferul de BMW şi-a văzut visul împlinit, iar banii şoferului de Opel vor pleca acum în buzunarele vreunui meşter specializat în reparaţii şi vopsit!

Atenţie! Videoclipul de mai jos conţine un limbaj vulgar!

Comentarii