lukoil-banenr

Știți cum e să te lovești la o unghie nu? Cine a pățit-o știe că durerea ”te taie” până în măduva oaselor și este greu de suportat. Acum imaginați-vă că mașina dvs, echipată cu sistemul de închidere automat, soft-close, vă strivește cu putere degetul chiar între portiere!

Pilot Autoexpert

Exact asta i s-a întâmplat unui bărbat din Long Island, New York, țipetele căruia au fost auzite probabil de toți vecinii. Nu se știe în care circumstanțe, acesta avea policele (degetul mare) în apropierea portierei față atunci când aceasta, semi-închisă, a activat motoarele electrice pentru a o închide definitiv.

Sistemul SCAD, Soft Closing Automatic Doors, ”nu a observat” degetul lui Godwin Boateng, proprietarul mașinii și nici nu s-a oprit chiar dacă a întâmpinat dificultăți la închidere. Deși eu am dubii că degetul bărbatului nu a fost chiar un impediment pentru ca motoarele puternice să își facă lucrul până la capăt. Oarecum, victima susține că sensorii acestui sistem ar fi trebuit să reacționeze.

Acum proprietarul SUV-ului bavarez, a acționat compania mamă în judecată cerându-i despăgubiri. Pe lângă durerea enormă pe care o acuză și, fiind dreptatci, omul se plânge pe faptul că încheiatul nasturilor, legatul șireturilor sau tapatul pe smartphone, este un adevărat chin!

Comentarii