Urmează un accident aici...

Trebuie să recunoaștem faptul, că nu toți automobiliștii privesc cu ochi buni șoferii de motoare pe două roți, adică, bikerii. Care este cauza, mie unul, sincer nu îmi este foarte clar, iar videoclipul de mai jos este o dovadă că nici ei nu au parte de viață dulce.

Frânarea bruscă, trecerea la roșu, schimbarea benzii de circulație fără semnalizare și fără a se asigura, sunt doar câteva dintre cele mai des comise greșeli, de către conducătorii auto și care, pun în pericol grav viața motocicliștilor. Știm că nici cei din urmă nu sunt sfinți precum cheia de biserică, gonind cu deseori cu viteză excesivă și turând motoarele la maxim pentru a se face auziți.

Dar ce-ar fi să ne imaginăm pentru o clipă, că suntem noi cei cu motorul între picioare și avem doar două roți pe asfalt. Urmăriți imaginile video de mai jos, ca să vă convingenți că nu e ușor să fii Biker, în special la noi, unde o plimbare cu motocicleta este o adevărată provocare. Gropi, denivelări, asfalt de proastă calitate, praf sub roți, șoferi neatenți, pietoni arțăgoși și multe, multe, altele.

Comentarii