lukoil-banenr

Comunitatea iubitorilor de offroad Jeep Travel, a publicat recent pe pagina sa de Facebook, un eveniment care îndeamnă automobiliștii să participe într-un tur pe patru roți prin Republica Moldova!

Pilot Autoexpert

”În Republica Moldova aveți ce vedea! Avem multe locuri frumoase, care merită a fi explorate. Și pentru că e vară, iar peisajele par a fi rupte din poveste, echipa JeepTravel vă provoacă la o nouă aventură. Haideți cu noi să facem înconjorul țării pe patru roți pe la periferiile acesteia”. Acesta fiind mesajul oprganizatorilor, băieții promit că se vor parcurge peste 1500 km pe drumuri neasfaltate, în doar 4 zile!

Evenimentul este preconizat pentru perioada 5-8 Iulie., iar echipei i se pot alătura posesorii de mașini 4×4 doar, care sunt eligibili cu anumite condiții pe care le impune organizatorul.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot apela la numărul 069712590 sau să contacteze băieții pe pagina JeepTravel.

Cu siguranță acest eveniment este unul extrem de interesant, la care redacția AutoExpert ar participa cu o mare plăcere. Din păcate încă nu avem în staf un offroader, dar sperăm să ne alăturăm pe viitor acestui gen de evenimente. Până atunci suntem curioși să aflăm cum arată Moldova din alt unghi. Nu de alta dar, pentru prima oară vedem un astfel de eveniment la noi în țară.

Comentarii