lukoil-banenr

Precedat de un teaser video, prezentat anterior, Nissan reapare în atenţia pasionaţilor cu o performanţă demnă de Cartea Recordurilor Guinness. Japonezii se pot lăuda acum cu recordul de viteză la drift! Detalii, în cele ce urmează.

Pilot Autoexpert

Campionul de drift Masato Kawabata, a fost ales pentru această misiune specială. El avea să conducă GT-R-ul preparat special de GReddy Trust, cu 1.380 de cai putere sub capotă, pe o pistă de 3 kilometri, amenajată pe aeroportul internaţional Fujairah, din Emiratele Arabe Unite.

Japonezul a reuşit performanţa de a atinge o viteză de 305 km/h în drift, sub un unghi de 30 de grade! Recordul precedent i-a aparţinut lui Jakub Przygonski, din Polonia, la volanul unui Toyota GT 86 de 1.068 CP, care s-a înscris în Cartea Recordurilor cu o viteză de 256 kmh.

Videoclipul urmează să fie făcut public ceva mai târziu, până atunci însă, puteţi revedea teaserul dar şi imaginile alăturate.

2016-nissan-gt-r-drift-record-1 2016-nissan-gt-r-drift-record-2 2016-nissan-gt-r-drift-record-3 2016-nissan-gt-r-drift-record-5

Comentarii