lukoil-banenr

Cu siguranţă că acesta poate fi catalogat drept unul dintre cele mai costisitoare accidente cu un singur automobil, pe care le-a văzut vreodată Nurburgring-ul. Asta deoarece, Iadul Verde a reuşit să destabilizeze un supercar foarte puternic, foarte rapid, îmbibat cu tehnologii moderne şi extrem de scump. Este vorba despre un Koenigsegg One:1, preţul căruia trece cu uşurinţă de pragul celor 3.000.000 de dolari.

FLYONE

Oficialii companiei au venit şi cu un comunicat de presă la scurt timp după nefericitul incident, în care au anunţat că şoferul, adică pilotul de teste, este teafăr şi a fost eliberat din spital în amiaza din aceaşi zi. Totodată, purtătorul de cuvânt al companiei suedeze a ţinut să sublinieze faptul că ceea ce s-a întâmplat este o dovadă a faptului că supercarul One:1 este un automobil extrem, iar pentru a-l putea controla este nevoie de multă experienţă şi îndemânare.

diselok

Iată de ce, a fost nevoie de o lungă serie de teste pentru a putea optimiza şi mai bine setările suspensiei dar şi a maşinii în ansamblu, pentru un control bine definit.

Sperăm că inginerii companiei vor depune tot efortul ca maşina să poată fi reparată şi readusă pe circuit, acolo unde îi este şi locul, de altfel vor rămâne doar 6 din cele 7 exemplare produse în total!
3 4 5 open

Comentarii