lukoil-banenr

Maşinile performante costă scump, în special cele modificate de pasionaţi. Din acest motiv, revânzarea bolizilor este greu de realizat, în special într-o ţară ca Moldova. Astfel se explică şi anunţul de pe site-ul mobile.de cu cel mai puternic Golf R de la noi.

Pilot Autoexpert

Cine nu cunoaşte platforma mobile.de? Majoritatea ştiu de piaţa auto de aici. Iar dacă nu aţi contactat direct, atunci cel puţin aţi auzit de ea de la prieteni. Iată că anume aici speră să îşi găsească o nouă casă, cel mai potent Volkswagen Golf R din Moldova. Modificat de HGP-Turbo.de pentru a pune pe roţi tocmai 480 de cai putere!

În cuplu cu tracţiunea integrală şi cutia DSG, acest Golf a reuşi să îngenuncheze multe sportive cu pretenţii pe la competiţiile de drag racing. Acum însă, este de vânzare deja pentru o sumă greu de colectat. Având în jur de 65.000 de kilometri la bord, hot-hatch-ul german este gata să se întoarcă în ţara sa natală în schimbul a 37.000 de euro!

Cu 1000 de euro va fi mai ieftin (36.000), dacă vă decideţi voi să îl cumpăraţi, direct din capitală şi îl găsiţi pe 999.md, în caz că sunteţi interesaţi.

Link Anunţ Mobile.de; Link Anunţ 999.md

Comentarii