lukoil-banenr

Calmul şi gândirea la rece este ceea ce îţi poate salva viaţa în situaţiile critice. După cum veţi vedea şi în videoclipul de mai jos, în care hoţii înarmaţi au rămas fără pradă, doar datorită reacţiei potrivite a şoferului.

Pilot Autoexpert

Cel mai frecvent tip de furt de automobile este cel de tip asalt, atunci când maşina este pornită, şoferul în preajmă sau la volan iar hoţii se dau buzna peste victimă, fiind deseori chiar şi înarmaţi. Asta s-a întâmplat şi în cazul unui cuplu din Africa de Sud.

Ajunşi acasă, aceştia au activat poarta automată însă nu au reuşit să intre în curte din motiv că le-au ieşit căţeii în întâmpinare. În acelaşi timp, soţia, care a coborât din maşina a auzit motorul turat al unui Mercedes C-Class, ce venea vine cu viteză spre ei. Odată oprită maşina, din sedanul cu geamuri fumurii, a coborât un bărbat înarmat şi se îndrepta spre ei.

Femeia şi-a dat seama că este în pericol şi a urcat în SUV. Noroc că soţul său era deja pregătit să reacţioneze, cu levierul cuplat în marşarier şi piciorul pe accelerator, au pornit în trombă!

Comentarii