lukoil-banenr

Automobilul personal este întâi de toate un factor de risc sporit, iar abia după, o necesitate şi un lux. Din nefericire, uităm despre acest lucru ori de câte ori urcăm la volan şi doar prin prisma unor tragedii ne amintim că nu suntem din fier iar viaţa poate atârna de un fir de aţă.

Pilot Autoexpert

Noaptea trecută, un accident rutier groaznic a răpit viaţa a trei persoane, în timp ce alţi pasageri sunt internaţi prin spitale la secţia de terapie intensivă. Potrivit portalurilor de presă, două automobile de marcă Volkswagen, un Touran şi un Touareg s-au ciocnit frontal pe traseul Chişinău Leuşeni. Doi soţi, aflaţi la bordul monovolumului, un bărbat în vârstă de 26 de ani şi o femeie de 23 de ani au decedat pe loc în urma impactului, iar copilul acestora de numai 1 an şi nouă luni a rămas singur pe lume acum.

Există victime şi în rândul pasagerilor aflaţi în Touareg. Un bărbat originar din Ucraina, în vârstă de 29 de ani a decedat pe loc, iar alţi trei pasageri, de aceaşi naţionalitate au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Cauzele accidentului sunt acum cercetate de către poliţişti însă potrivit primilor informaţii, vinovat s-ar face şoferul maşinii cu numere de înmatriculare de Ucraina care a ieşit pe contrasens, scrie Protv.md.

Comentarii