lukoil-banenr

Cine a zis că este uşor să ţii sub control tocmai 4.000 de cai putere. Chiar dacă accelerezi în linie dreaptă ai toate şansele să zbori literalmente de pe pistă!

Pilot Autoexpert

Ceea ce i s-a şi întâmplat pilotului Daniel Pharris, în cadrul unei curse desfăşurate recent pe Tulsa Raceway Park. Spectatorii veniţi la evenimentul numit Radial Revenge, au fost martorii unei scene absolut fantastice, dar şi groaznice totodată. La fel ca şi operatorii video care au surprins aceste imagini, despre care URBAN HILLBILLY VIDEOS susţine că nu a văzut ceva mai impresionant în cei 17 ani de activitate.

Chevrolet Corvette-ul, înzestrat cu un motor capabil de 4.000 de CP a accelerat furios pe distanţa de 1/8 mile (201 m) şi aproape de linia de finiş a decolat practic. Maşina s-a ridicat la câţiva metri în aer iar forţele aerodinamice i-au smuls capota motorului, după care bolidul a „coborât” înapoi pe pământ. Ceea ce l-a ridicat în aer l-a şi salvat pe pilotul Daniel Pharris.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine şi nimeni nu a avut de suferit. Mai mult de atât, dispozitivele de măsurare au reuşit să înregistreze un timp de 4.6 secunde pentru Daniel şi o viteză de puţin peste 360 km/h!

Comentarii