lukoil-banenr

În era în care maşinile încep a rula pe curent electriccâ, sunt dotate cu sisteme de autopilot şi pot de sine stătător să evite accidente cauzate de factorul uman, vehiculele vechi, cândva celebre şi legendare, îşi găsesc ultimul adăpost la centrele de colectare de fier vechi sau dezmembrări.

Pilot Autoexpert

Se întâmplă în Marea Britanie, unde un jurnalist auto pe nume Chris Pollit, din simplă întâmplare a observat într-o bună zi o dezmembrare, pe teritoriul căreia se înălţau pe rafturi o sumedenie de automobile ce de-a lungul anilor au devenit legendare şi dorite de entuziaştii auto.

Prezentându-se paznicului ca un jurnalist pasionat de automobile, acestuia i s-a permis să intre pe teritoriul dezmembrării însoţit de un aparat de fotografiat. Fără a tărăgăna, Chris s-a apucat să imortalizeze peisajele sumbre în care, sub cerul plângând, rugineau modelele odată socotite un vis.

Ferrari Testarossa, Porsche 911S, Carrera, 928S, Bentley Flying Spur şi Continental, Ferrari 349S, Lotus Elan, Turbo Esprit şi o mulţime de modele TVR, sunt doar unele din multitudinea supercarurilor aflate în acest scrapyard. Tot acolo jurnalistul a găsit şi celebrul Ferrari F355, care a fost accidentat în cadrul festivalului Gumball 3000.

Mai jos vă prezentăm seria de imagini făcute de jurnalistul publicaţiei petrolicious.com, însă nu înainte ca să atenţionăm iubitorii maşinilor şi supercarurilor anilor ’80-’90, care au crescut colecţionând stickere cu maşini din gumele de mestecat Turbo, că pozele ar putea să vă afecteze emoţional.

Comentarii