lukoil-banenr

În data de 5 mai curent, în jurul orei 20:00, ofițerii de patrulare Nord au fost anunțați că pe o stradă din municipiul Bălți, șoferul unui automobil de model Dacia Logan, este suspectat că ar fi în stare de ebrietate la volan.

Pilot Autoexpert

Imediat, în direcția dată au fost îndreptați inspectorii de patrulare, care au observat mașina anunțată.  Șoferul se deplasa cu viteză excesivă spre sectorul Dacia, din municipiul Bălți. La cerințele legale de a stopa, conducătorul a ignorat comenzile polițiștilor, deplasându-se mai departe. În curtea unui bloc de locuit, angajații INP au reușit să scoată forțat din automobil șoferul suspect. Acesta fiind un bărbat de 49 de ani, locuitor al orașului Bălți.

Fiind supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 1.11 mg/l în aerul expirat. Șoferul a declarat ofițerilor de patrulare că, activează în calitate de lucrător la o spălătorie auto din oraș și fără permisiunea proprietarului automobilului, a luat mașina pentru a pleca acasă.

La locul reținerii a fost chemată grupa operativă pentru documentare.

În stare de ebrietate avansată, a luat un automobil din spălătorie auto pentru a pleca acasă

Fiind în stare de #ebrietate avansată, a luat un automobil din spălătorie auto pentru a pleca acasăLa 5 iunie curent, în jurul orei 20:00, ofițerii de patrulare Nord au fost anunțați că pe o stradă din municipiul Bălți, șoferul unui automobil de model „Dacia Logan” este suspectat că ar fi în stare de ebrietate la volan. Imediat, în direcția dată au fost îndreptați inspectorii de patrulare, care au observat mașina anunțată. Șoferul se deplasa cu viteză excesivă spre sectorul Dacia. La cerințele legale de a stopa, conducătorul a ignorant deplasându-se mai departe. În curtea unui bloc de locuit, angajații #INP au scos forțat din automobil șoferul suspect. Acesta este un bărbat de 49 de ani, locuitor al orașului Bălți.Fiind supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 1.11 mg/l. Șoferul a spus ofițerilor de #patrulare că activează în calitate de lucrător la o spălătorie auto din oraș și fără permisiunea proprietarului automobilului, a luat mașina pentru a pleca acasă. La locul reținerii a fost chemată grupa operativă pentru documentare.

Опубликовано Inspectoratul Național de Patrulare al IGP 6 июня 2018 г.

Comentarii