lukoil-banenr

Accidente şi incidente au loc zilnic în toată lumea. Nu toate însă sunt surprinse de camerele video de bord, ca mai apoi să le putem vedea şi, pentru a nu ştiu câta oară, să ne convingem că traficul este un mediu periculos şi nu un loc de joacă.

Pilot Autoexpert

Ce altceva putem învăţa din aceste imagini este că marea majoritate a şoferilor, ştiu cum să „ghideze” un automobil pe străzi, însă nu înţeleg la propriu ce înseamnă să „conducă”. În minoritate rămân cei profesionişti, cu reacţie pe măsură, abilităţi în şofat şi nu în ultimul rând curajoşi şi descurcăreţi în orice situaţie.

Nu ştim în care categorie intră automobilistul de la volanul acestui Subaru Impreza, însă la sigur putem spune că este un norocos. După ce a fost tamponat şi urcat forţat pe pantă, acesta a reuşit să menţină controlul maşinii şi a coborât rapid de pe ea fără să întâmpine careva dificultăţi. Faptul că şoferul nu a aplicat frânele imediat ce s-a văzut înapoi pe şosea vorbeşte cel mai probabil despre un şoc, fapt absolut „normal” având în vedere ce i s-a întâmplat.

Însă ce mai contează asta când din situaţia creată, omul „nostru” a ieşit cu brio, mai bine ca unii cascadori în filmele cu acţiune. Pe bune, secvenţele de aici, sunt perfecte pentru cea mai nouă reclamă Subaru!

Imaginile video au fost publicate pe canalul de youtube RoadCams, care colecţionează secvenţe suprinse de camerele de bord ale maşinilor. Amintim că şi în redacţia noastră avem un astfel de dispozitiv, oferit cu multă generoziate de către videoregistrator.md.

P.S. Adăugăm un strop de picanterie şi menţionăm că vinovat se face şoferul BMW-ului cu X1 😀

Comentarii