lukoil-banenr

Cine a mers măcar o dată la spălătoriile auto, cu siguranţă că a avut ocazia să monitorizeze tot procesul de curăţare de la A la Z. Însă câţi dintre voi v-aţi întrebat dacă e corect oare cum se face? Nu v-aţi gândit că oamenii noştri ar putea face totul greşit şi că există metode mult mai rapide şi mai eficiente de curăţare? Să zicem că interiorul cel puţin, se poate spăla direct fără să mai fie aspirat, polişat, suflat, etc! Nu ştiai nu? 😀

Pilot Autoexpert

De ce să pierzi cel puţin 40 de minute la o spălătorie când poţi face totul în 10 minute max iar după să stai liniştit să serveşti o cafea, a? Pui mâna pe pistolul de apă şi îi dai cu jet puternic peste tot, până vezi că ai îmbibat toată tapiţeria maşinii, o laşi să se scurgă şi gata! Ce să te mai chinui? Uite exact aşa a procedat doamna din imagini care fără nici o ezitare inundă habitaclul maşinii cu mult spor.

Bărbaţii care o filmează nu s-au ostenit să îi întrerupă ora de curăţenie ci au preferat să urmărească toată procedura, râzând în hohote. Dar ce ştiu ei? Poată aşa se face!

Comentarii