lukoil-banenr

Camerele video de bord au surprins nenumărate imagini surprinzătoare şi ştim asta însă ce urmează să vedeţi este de-a dreptul deosebit. Există printre noi şi asemenea şoferi.

Pilot Autoexpert

Să te dai mare şi tare în trafic nu este tocmai o idee bună. Deseori aceste demonstraţii de superioritate au un final prost şi chiar haios. Iar dacă ai fost martor la aceste scene, ar fi păcat să nu te împărtăşeşti cu toată lumea, eventual, poate mai prind la minte unii.

În imaginile video de mai jos, şoferul unui Camaro se rupe în figuri pe un drum public, depăşind viteza maximă legal admisă pe acea porţiune de drum, pentru ca ulterior să conducă sub limita minimă. Şi pentru că prostia nu are limite, acesta îşi satisface pofta de autoafirmare testând frânele şoferului din spate şi provocându-l la un incident.

În cele din urmă, depăşeşte un Mitsubishi Eclipse, preselectează agresiv banda care îi permite virarea la stânga şi imediat cum se include culoarea verde a semaforului, accelerează brutal, bineînţeles pentru a crea impresii şi mai colorate.

Ghinion însă, pierde controlul maşinii într-un derapaj şi urcă, literlamente, pe un stâlp! Viteza maşinii a fost destul de mare pentru a-l catapulta cât mai sus, lăsându-l cu roţile suspendate în aer.

Şoferul tupeist şi îngâmfat nici nu realizează ce s-a întâmplat aşa că include marşarierul, pentru a coborî…

Epic!

Comentarii