lukoil-banenr

Cu mintea unora nu te pui, mai ales cu cei care sunt mai odihniţi şi au timp să îţi demonstreze că te greşeşti. Iată că de acest lucru s-a convins şi proprietarul unui Volkswagen Touareg din Federaţia Rusă care a rămas fără faruri după ce a provocat hoţii cu un mesaj curajos.

Pilot Autoexpert

Se ştie deja că există anumite modele de automobile, de pe care pot fi furate  foarte uşor unele piese componente, cum sunt spre exemplu farurile. Şi dacă până nu demult, SUV-urile de model Porsche Cayenne erau favoritele hoţilor, atunci iată că unii dintre infractori s-au specializat şi pe alte modele din grupul VAG, mai cu seamă Volkswagen Touareg.

Pe semne că sistemul de prindere nu diferă foarte mult de la un model la altul, sau poate că ambele automobile au farurile mult prea „bune” pentru a fi lăsate la locul lor. Aşa sau altfel, cert este că acestea prezintă o atracţie valoroasă în ochii hoţilor, iar un mesaj de genul celui de mai sus, „farurile sunt fixate„, sună a provocare curată. Provocare greu de refuzat.

Nu te pui cu profesioniştii!

 

 

Comentarii