lukoil-banenr

BEMOL MOTOCROSS CUP

Anul acesta, campionatul internațional BEMOL MOTOCROSS CUP (BMC) va marca a patra ediție a uneia dintre cele mai zgomotoase competiții ale anului! Pentru a patra oară, BEMOL și-a unit forțele cu primăria orașului Hâncești și clubul sportiv Enduro-Cross ca să ofere iubitorilor de motocross o nouă doză de adrenalină, spectacol grandios și o competiție de neuitat.

Pilot Autoexpert

Duminică, 21 octombrie, începând cu orele 10:00, traseul de la Hâncești va găzdui peste 40 sportivi din țări ca: Moldova, România, Franța, Italia, Lituania, Belorusia, Rusia și Ucraina. Printre sportivii care vor reprezenta țara noastră în cadrul BMC 2012 va fi și campionul Moldovei la Motocross Mihai Cociu.

Motocrosiștii care s-au înscris în cursa cea mare vor concura în următoarele categorii:

1. 50-65cc (copii)

2. 85cc

3. MX2 (125cc-250cc)

4. MX1 (250cc-open)

5. Amatori și Veterani

Evenimentul promite a fi unul grandios, cu trucuri de neuitat și “oaspeți” nu doar pe două roți! Pe lângă spectacolul oferit de motocrosiști, cât și surprizele pregătite de organizatori, evenimentul va avea dublă greutate grație prezenței invitatului de onoare Harry Everts. Motocrosistul belgian care, în perioada anilor 1975-1981, a deținut de 4 ori titlul de campion mondial în categoria MX2 vine să urmărească campionatul BMC de aproape! Vizita lui Harry este una specială, deoarece sportivul a fost în Moldova în perioada Uniunii Sovietice, participând la o competiție de motocross. Acum acesta revine pentru a urmări campionatul BEMOL la Motocross. H. Everts, pe lângă propriile trofee, mai are un “trofeu” cu care se mândrește extrem de mult: fiul său Stefan Everts care a obținut pentru a zecea oară titlul de campion mondial, deținând și 101 victorii Grand Prix.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul partenerilor și sponsorilor campionatului: Sponsor general și co-organizator: BEMOL Sponsor general: Land Rover Partener Media: Pro TV Organizator: Clubul Sportiv Enduro Cross Partener: Primăria Hâncești Sponsori: Big Shock, Catol Lux, Et Cetera, Orhei-Vit, Felix, Nefis, MoldAsig, Lavazza, EuroAsig, SB Trade, Nimorinka.

Comentarii