lukoil-banenr

Bimmer Fest 2010

Pilot Autoexpert

În acest Weeke-end la Aerodromul sportiv de la Vadul-lui-Voda BMW Club Moldova sub patronajul importatorului general al automobilelor BMW din ţară a avut loc primul Bimmerfest din Moldova. De fapt aceasta presupune adunarea fanilor BMW pentru care viteza şi pasiunea de aceste automobile sunt cel puţin două lucruri pe care le au în comun.

 

Cei cîteva sute de participanţi au avut parte de mai multe concursuri printre care „Tuning Show”, „AutoSound” şi concursul „AutoSlalom”.

Competiţiile cu maşini nu ar fi suficient de incitante dacă la ele nu ar participă şi femei. Fie ca soferiţe, fie ca manechine. S-a ţinut cont de acest lucru şi s-a organizat concursul „Miss BMW”.

Fetele au fost la înaltime nu doar la concursul de miss. De rînd cu bărbaţii, în cursa BMW-urilor au virat iscusit la viteze maxime şi cîteva şoferite.
Organizatorii promit că Bimmerfest se va organiza în fiecare an. Nu în ultimul rînd pentru că la eveniment au participat aproape 300 de maşini printre care oaspeţi din Ukraina, Rusia şi Belarus.

Comentarii