lukoil-banenr

Pentru că e prima zi de primăvară, compania AUTOSPACE SRL, importator oficial BMW AG și Mini în Moldova, le-a oferit chișinăuienilor în dar lansarea oficială pe piața auto autohtonă a două modele absolut noi BMW: Seria 4 Cabrio și Seria 2 Coupe. Primul a fost dezvelit Cabrioletul, model care a fost lansat oficial în lume la sfârșitul anului trecut la Los Angeles și care, iată, a ajuns și pe piața de la noi.

Pilot Autoexpert

bmw1

Având un preț de la 37 de mii de euro, BMW Seria 4 Cabriolet stabilește şi noi standarde în privinţa dinamicii, eleganţei şi plăcerii condusului – cu acoperişul închis sau deschis, procesul de deschidere durând 20 de secunde. Seria 4 Cabrio este urmașul direct al modelului Seria 3 Cabrio, unul de real succes al producătorului bavarez. Pe lângă faptul că are un design distinctiv, Seria 4 Cabrio se deosebește de predecesorul său prin dimensiuni și diferențele țin de toți parametrii: a crescut în lăţime, ecartament şi ampatament. La lansare, BMW Seria 4 Cabriolet vine cu unul dintre cele două motoare pe benzină, unul cu şase cilindri dispuşi în linie (BMW 435i Cabriolet) şi unul cu patru cilindri (BMW 428i Cabriolet), dar şi un propulsor diesel cu patru cilindri (BMW 420d Cabriolet). Aceste motoare acoperă un interval de performanţă cuprins între 135 kW/184 CP şi 225 kW/306 CP și dispun de cea mai nouă tehnologie BMW TwinPower Turbo.

bmw4

bmw3

Celălalt model BMW lansat în premieră absolută la Chișinău, Seria 2 Coupe, are un concept distinctiv  unic în segmentul său, cuprinde o caroserie cu două uşi – un design în trei volume specific coupé-urilor BMW – patru locuri, tracţiune spate, dar şi o gamă de motorizări şi un reglaj al şasiului care sunt orientate pe calităţile sportive. BMW Seria 2 Coupé are preț de pornire de 24 de mii de euro și a ajuns acum la noi după ce a fost lansat în premieră mondială la Salonul auto de la Detroit. Acest model reprezintă o diferenţiere clară faţă de BMW Seria 1 Coupe, predecesorul său, datorită designului personalizat, care include şi o creştere cu 11 centimetri a lungimii caroseriei, este și mai lat, vine cu un spațiu de depozitare mărit. Partea frontală şi cea spate beneficiază de un design distinctiv, cu linii extinse, elegante şi dinamice, care se îmbină armonios cu linia acoperişului ce se pierde cursiv spre spate. Configuraţia cu tracţiune spate este accentuară de lăţimea în dreptul punţii spate.  Noua gamă de asemenea beneficiază de câteva linii de design – Sport Line, Modern Line şi pachet M Sport – care au rolul personalizării modelului. Echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo, motoarele pe benzină şi cele diesel furnizează valori ce sunt lider în segment atât în privința calităţilor sportive, cât şi a eficienţei. BMW 220i Coupé este primul model compact BMW care este propulsat de versiunea de 135 kW/184 CP a motorului pe benzină, cu patru cilindri, de 2,0 litri. Cele trei versiuni de motorizare diesel (propulsoare cu patru cilindri) dezvoltă puteri de 105 kW/143 CP la BMW 218d Coupé, 135 kW/184 CP la BMW 220d Coupé, respectiv 160 kW/218 CP la BMW 225d Coupé. Dacă toate acestea nu sunt suficiente, clienţii pot comanda – încă de la lansare – vârful de gamă BMW M235i: cel mai puternic model BMW M Performance cu motorizare pe benzină care dispune de un propulsor de 3,0 litri (240 kW/326 CP), cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie M Performance TwinPower, dar şi de şasiu optimizat M şi caroserie optimizată aerodinamic. V-am intrigat? Mergeți la AUTOSPACE și vedeți care e treaba. Mai ales că suntem în luna cadourilor, că e Mărțișor sau 8 martie…

BMW2

Comentarii