lukoil-banenr

Campionatului Moldovei la Jeep Cross

Competitie, adrenalina si curaj. Acestea sunt cuvintele ce caracterizeaza deschiderea primei etape a campionatului moldovei la jeep cross real.

Pilot Autoexpert

Acest gen de sport este relativ nou la noi in tara, dar se dezvolta cu pasi mari. Etapa nu a trecut fara incidente.

Unul din sportivi in timpul parcurgerii traseului s-a rasturnat cu masina. Aceasta s-a intamplat din cauza unor defectiuni dehnice.

In urma accidentului soferul nu a avut de suferit insa a renuntat sa vorbeasca cu presa.

In timp ce unii sportivi au apasat pe accelerator pana si-au intors bolidul cu rotile in sus, altii au demonstrat o adevarata maiestrie pe pista.

Desi concursul nu s-a trecut fara incidente, sportivii au avut curajul sa isi continue calea. Ei au trebuit sa infrunte dealuri si vai, unele abrupte, la 85 de grade. In plus, sportivii erau nevoiti sa se deplaseze cat mai repede, deoarece timpul era cronometrat.

Toate masinile au suportat modificari serioase la motor si suspensie inainte de a intra in competitie. Sportivii afirma ca banii investiti merita placerea, dar evita sa spuna cat i-a costat reutilarea automobilelor.

La Campionatul Moldovei la Jeep Cross Real, care si-a startul oficial din dealul Schinoasei, participa 11 sportivi.

Totusi vremea rece a rarit anul acesta numarul spectatorilor. Iar cei care au venit spun ca nu regreta deloc ca au ales astfel sa isi petreaca o zi de duminica.

Organizatorii spun ca acesta este doar inceputul, intrucat in scurt timp se da stratul sezonului la drag racing si carting.

Comentarii