lukoil-banenr

Cîștigătorii concursului “Automobilul Anului în Moldova 2013”

Pilot Autoexpert

Dragii noştri, iată-ne ajunși în 28 Decembrie, la finele concursului “Automobilul Anului în Moldova 2013”, organizat împreuna cu partenerii noștri, compania de asigurări “Asterra Group” SRL și “Lukoil Moldova” SRL.Dragii noştri, iată-ne ajunși în 26 Decembrie, la finele concursului “Automobilul Anului în Moldova 2013”, organizat împreuna cu partenerii noștri, compania de asigurări “Asterra Group” SRL și “Lukoil Moldova” SRL.

Vă mulțumim tuturor pentru participare, ne-am bucurat să vedem că există atât de multe persoane împătimite de automobile, care au votat mașina anului, părerea cărora o apreciem foarte mult. Va reamintim că premiile oferite sunt în numar de 14 și constau într-o poliță de asicugare CASCO în valoare totală de 5000 lei, oferită de compania “ASTERRA GROUP”, 3 polițe de asigurare RCA și câte 10 l de benzină Premium Ecto de la compania “Lukoil Moldova” SRL.

Aceste fiind spuse, să trecem la fapte, și anume la anunțarea câștigătorilor! Am avut 11583 de voturi. Din păcate, nu toți cei înscriși au respectat întocmai regulile concursului, pe care le puteți reciti pe site-ul www.autoexpert.md. După triere au rămas în concurs 11471 intrări valide. Din ele, doar 456 au ales corect “Automobilul Anului în Moldova 2013”, care este BMW seria 3.

În urma unei extrageri la sorți, organizatorul concursului, revista și emisiunea Autoexpert i-a ales pe cei 14 cîștigători.

Premiul cel mare, poliță de asigurare CASCO în valoare totală de 5000 lei îl primește Foca Mihail.

Asigurare RCA din partea companiei “Asterra Group” SRL primeste:

1.Zubco Lilian

Castigatori ai politei RCA de la compania „ASTERRA Group” SRL vor mai fi 2 persoane.

Cu combustil, benzină Premium Ecto, cîte 10 l oferit de compania “Lukoil Moldova” SRL, sunt premiate următoarele presoane:

1.Stamate Gheorghe

2.Tomsa Vlad

3.Cebanu Vadim

4.Odobesco Ion

5.Mihalas Ion

Combustibil de la „LUKOIL Moldova” vor mai primi 5 castigatori.

Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru participare și vă asigurăm că nu ne vom opri aici. Felicitări!

Comentarii