lukoil-banenr

Din fericire, acest incident nu are nici o legătură cu Moldova, unde câinii maidanezi par a fi un pic mai bine hrăniţi, însă iată că în Turcia situaţia este un pic cam diferită. Din motive necunoscute, un grup de patrupezi a atacat un vehicul pe care l-au lăsat practic fără faţă în doar câteva zeci de secunde.

Pilot Autoexpert

Proprietarul maşinii cu pricina, spune că a rămas complet şocat să îşi vadă Corolla practic dezmembrată şi şifonată într-un asemenea hal. În grabă a alertat poliţia, crezând că a avut de-a face cu vreo tentativă de furt, însă abia după ce au ridicat filmările de pe camerele de luat vederi au văzut şi cine se face vinovat de daunele produse.

Nimeni nu îşi poate explica comportamentul animalelor, însă este bine ştiut că mobilizaţi în grup, câinii pot deveni foarte agresivi şi incontrolabili. Judecând după cum încearcă să pătrundă cât mai în adâncul compartimentului motor, s-ar putea ca patrupezii să fi urmărit vreun alt animal sau o pisică care şi-a găsit refugiul sub acest automobil.

Scena surprinsă l-a costat pe proprietar în jur de 1.600 de dolari pentru reparţia maşinii, o sumă destul de bunicică dacă ne gândim la costul maşinii, care ajunge la circa 10.000 de euro pe piaţa automobilelor second-hand din Moldova.

Comentarii