lukoil-banenr

Oamenii legii investighează o altă versiune decât cea care despre care se vorbea anterior. S-ar părea că nu sucrt circuit-ul a fost cauza din care s-a produs incendiul, dar un obiect explozibil care ar fi fost plasat sub caroseria SUV-ulu. Cel puțin așa susține Adrian Jovmir, șeful Serviciului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău.

Pilot Autoexpert

Solicitat telefonic, Adrian Jovmir, purtătorul de cuvânt al Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, a precizat pentru Autoexpert.md că martorii oculari ar fi declarat că înainte ca SUV-ul să fi cuprins de flăcări s-a auzit o explozie. Oamenii legii cercetează și versiunea că sub SUV ar fi fost plasat intenționat un obiect explozibil, iar incendiul ar fi fost provocat intenționat, a mai precizat Jovmir.

mercedes GL_3

 

Unii martori oculari au precizat pentru Autoexpert.md, că în această dimineață la locul incidentului ar fi fost văzuți angajații serviciului BOMBTEH, care cercetau zona. Amintim că un SUV a fost făcut scrum noaptea trecută în centrul capitalei, în jurul orei 02:00, pe strada Alexei Mateevici. Potrivit pompierilor, o cauză preliminară a incendiului ar fi fost un scurt circuit. Totuși, cauza exactă va fi aflată după ce vor fi prezentate toate analizele de laborator și concluziile specialiștilor.

Comentarii