lukoil-banenr

După o lungă pauză de timp, pasionaţii de automobile din stânga Nistrului, au decis să revină la vechea competiţie de Time Attack, desfăşurată pe un autodrom din oraşul Grigoriopol. Astfel că pentru data de 16-17 aprilie, an curent 2016, toţi împătimiţii de senzaţii tari şi adrenalină, sunt aşteptaţi la DNESTR TIME ATTACK.

Pilot Autoexpert

Doritorii de a participa la acest eveniment în calitate de piloţi, îşi pot manifesta intenţia completând formularul de înregistrare, până în data de 15 aprilie. Deasemenea, este publicat în mediul online şi regulamentul, care de altfel, trebuie citit obligatoriu.

Prima etapă se va desfăşura după un program bine pus la punct şi împărţit pe două zile. Sâmbătă, 16 aprilie, în intervalul orelor 10 şi 17, participanţii se vor putea antrena pe circuitul de karting improvizat, pentru ca în ziua următoare, duminică 17 aprilie, să aibă loc cursa finală.

Piloţii vor trebui să obţină cel mai bun timp pentru a urca pe podium iar acest show va putea fi urmărit începând cu orele 12 şi până la 17. Maşinile sunt clasificate în două categorii, STREET şi PRO iar numărul maxim de participanţi este limitat la 26.

Mai jos puteţi urmări şi un videoclip, filmat în anii 2009, pentru a vă imagina mai bine ce vă aşteaptă la acest eveniment.

Comentarii