lukoil-banenr

În acest weekend, eşti invitat să îţi petreci vremea frumos, alături de clubul auto Overdrive, în compania motoarelor turate, a mirosului de cauciucuri încinse, cu grătare fierbinţi şi multă multă viteză. Vreme de două zile, Campionatul de Drag Racing 2016 îţi va încinge sufletul şi îţi va potoli setea de cai putere şi adrenalină!

Pilot Autoexpert

După succesul înregistrat la prima etapă a acestui campionat, care s-a desfăşurat sub podul de la Telecentru, campionatul de drag se mută pe aerodromul din Bălţi. Prima rundă a stabilit care sunt favoriţii iar cei mai experimentaţi piloţi au reuşit să puncteze bine, asigurându-şi un avans în campionat. Acum însă, acţiunea va avea loc pe o nouă pistă, considerată a fi una cu cea mai bună aderenţă din Europa de Est, unde şi recordurile de viteză cresc. Atmosfera se încinge pe măsură ce mai mulţi oaspeţi din România şi Ucraina s-au anunţat dispuşi să participe la o asemenea competiţie grandioasă.

Aşadar, nu rata data de 20 şi 21 august în calendare şi vino la Aeroportul Internaţional Bălţi (Leadoveni) pentru a asista la o bătălie pe cinste. Susţine sportul auto moldovenesc şi fii alături de piloţi, participanţi şi organizatori. Evoluţia sportului cu motor depinde în totalitate de voi, spectatorii şi amatorii de Drag Racing!

Mai multe detalii (dar şi programul evenimentului) aflaţi accesând link-urile de aici, inclusiv pagina de Facebook oficială a Campionatului de Drag Racing Moldova 2016.

Comentarii