lukoil-banenr

Vă mai amintiţi probabil faptul că în urmă cu mai bine de nouă luni, legendarul circuit Nurburgring, supranumit şi „iadul verde”, a fost scos la licitaţie iar soarta acestuia era mai mult decât incertă. În timp ce fanii sportului auto, dar şi pasionaţii de automobile din toată lumea, urmăreau cu sufletul la gură fiecare ştire legată de vânzarea acestuia, marile companii s-au aruncat în cursa pentru achizitionarea pachetului majoritar de acţiuni

FLYONE

9850651531848337527_resize

diselok

Deşi apăruse un investitor care aparent soluţionase problemele financiare, se pare că ghinionul i-a bătut din nou la poartă, iar Nurburgringul, pentru a doua oară în acest an 2014, a fost scos la vânzare. Precedentul proprietar care a investit 77 de milioane de euro, compania germană Capricorn, a transmis recent toate drepturile sale asupra circuitului către NH Holding, companie ce aparţine miliardarului rus în vârstă de 41 de ani, Viktor Kharitonin!

Potrivit revistei Forbes, omul de afaceri rus, se numără pe locul 1.342 printre cei mai bogaţi oameni de pe planetă. Să sperăm că această tranzacţie va fi una definitivă şi nu va influenţa negativ soarta circuitului de la Nurburgring!

 

editor: Josanu Denis

Comentarii