lukoil-banenr

 

Dakar 2011 Rezultate Finale

Pilot Autoexpert

La sârșitul săptămânei trecute s-a finalizat a 13-a și ultima etapă a raliului Dakar 2011. Această etapă a decurs fără surprize deosebite și răsturnări de situații și a pecetluit rezultatele favoriților din etapele precedente.

Duminica trecută în data de 16 Ianuarie au fost înmânate premiile câștigătorilor respectivi pentru fiecare categorie. La categoria auto pilotul din Qatar, Nasser Al-Attiyah a reușit să mențină pozițiile de lider și a luat acasă premiul mare, după ce la competiția din anul trecut eșuase să obțină o performanță similară cu un rezultat ceva mai slab.

La categoria moto a câștigat spanioulul Mark Coma, favoritul pe parcursul întregii curse. Categoria quad la văzut pe Alejandro Patronelli pe locul 1 pe podium și categoria camioane, din nou a fost dominată de ehipa rusă de la Kamaz.

Câștigătorul acesteia fiind rusul Vladimir Chagin de 41 de ani care și-a sporit palmaresul impresionant de victorii. Palpitanta cursă a luat sfârșit și acum încep pregătirile pentru competițiile anului 2011 ce vor culmina din nou cu următorul Dakar.

 

Comentarii