lukoil-banenr

 

Dakar 2011 Rezultate Finale

FLYONE

La sârșitul săptămânei trecute s-a finalizat a 13-a și ultima etapă a raliului Dakar 2011. Această etapă a decurs fără surprize deosebite și răsturnări de situații și a pecetluit rezultatele favoriților din etapele precedente.

diselok

Duminica trecută în data de 16 Ianuarie au fost înmânate premiile câștigătorilor respectivi pentru fiecare categorie. La categoria auto pilotul din Qatar, Nasser Al-Attiyah a reușit să mențină pozițiile de lider și a luat acasă premiul mare, după ce la competiția din anul trecut eșuase să obțină o performanță similară cu un rezultat ceva mai slab.

La categoria moto a câștigat spanioulul Mark Coma, favoritul pe parcursul întregii curse. Categoria quad la văzut pe Alejandro Patronelli pe locul 1 pe podium și categoria camioane, din nou a fost dominată de ehipa rusă de la Kamaz.

Câștigătorul acesteia fiind rusul Vladimir Chagin de 41 de ani care și-a sporit palmaresul impresionant de victorii. Palpitanta cursă a luat sfârșit și acum încep pregătirile pentru competițiile anului 2011 ce vor culmina din nou cu următorul Dakar.

 

Comentarii