lukoil-banenr

Pilotul japonez Kamui Kobayashi va reveni în Formula 1 după o absenţă de un singur an după ce a semnat un contract cu Caterham pentru sezonul 2014. Acesta şi-a pierdut locul la Sauber după trei sezoane petrecute la echipă din cauza lipsei de fonduri din partea sponsorilor.

Pilot Autoexpert

Kobayashi a concurat anul trecut pentru Ferrari în campionatul de GT şi este încântat de oportunitatea primită din partea celor de la Caterham de a reveni în Marele Circ. „Este un sentiment grozav să revin ca pilot de Formula 1 şi sunt foarte mulţumit de Caterham. Pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut am fost impresionat de ceea ce vor să facă la echipă şi de investiţiile realizate pentru a-şi îndeplini obiectivele. Din ceea ce am văzut, Caterham are tot ce trebuie pentru a progresa în acest an şi în multe sezoane de acum înainte”, a declarat Kobayashi.

Coechipierul lui Kobayashi în sezonul 2014 va fi Marcus Ericsson, care în ultimii patru ani a concurat în GP2, perioada de timp în care a obţinut doar trei victorii.

Astfel, Caterham va schimba complet linia de piloţi pentru sezonul 2014, Giedo van der Garde și Charles Pic fiind cei doi piloți din 2013.

 

 

Comentarii