lukoil-banenr

În Orientul Mijlociu, driftul în calitatea sa de sport auto s-a conturat mai bine abia prin anii 2009, fiind promovat la nivel înalt. Pornind de atunci şi până astăzi, era doar o chestiune de timp până a se ajunge la recorduri mondiale.

FLYONE

Recent, Nissan Middle East şi Prodfit Academy şi-au unit forţele pentru o încercare grandioasă de a doborî recordul pentru cel mai longeviv drift în cuplu. Doi piloţi profesionişti, Ahmad Daham şi James Deane au urcat la volanul a două modele Nissan 370Z fiind fermi decişi să surprindă lumea din nou.

diselok

Ei bine, acest lucru le-a reuşit de minune după ce au parcurs o distanţă de 28.5 kilometri, în continuu derapaj, pe un traseu improvizat pe teritoriul unei parcări, iar tot show-ul a durat 44 de minute.

Managerul Nissan Middle East, Samir Cherfan, a declarat că recordul înregistrat este o nouă dovadă a faptului că automobilele Nissan, vedetele scenei de drift, sunt mai mult decât potrivite pentru acest tip de sport. Mai ales, ţinând cont de faptul că driftul în tandem este mult mai dificil şi implică cerinţe duble!

Comentarii