lukoil-banenr

”Iadul Verde” a fost cumpărat de germanii de la Capricorn Group. Noul proprietar al complexului va păstra circuitul în forma actuală şi va permite în continuare accesul publicului, păstrând toate evenimentele legate de circuitul propriu-zis în forma în care se găseau şi înainte de achiziţie, în timp ce va închide complexul hotelier şi parcul de distracţii ataşat circuitului.

Pilot Autoexpert

Grupul Capricorn din Germania este specializat în producţia şi dezvoltare de componente auto şi moto pentru sporirea performanţelor dinamice.

Implicarea Capricorn Group în zona Nurburgring-ului este importantă, compania afirmând că derulează teste pe circuitul respectiv de peste 20 de ani. Potrivit cotidianului german Welt, oferta celor de la Capricorn Group a depăşit propunerile celorlalte părţi interesate, implicând achiziţia complexului pentru 100 de milioane de euro şi o investiţie în avans de 25 de milioane de euro în extinderea circuitului.

Vânzarea circuitului Nurburgring urmează să fie întâi aprobată de Comisia Europeană, apoi cei de la Capricorn Group vor putea să ia decizii importante legate de viitorul circuitului supranumit ”Iadul Verde”.

Comentarii