lukoil-banenr

Race of Champions, evenimentul care marchează finalul sezonului în sporturile cu motor, nu va putea să ne bucure în acest an. Organizatorii au anunţat anularea competiţiei programată în perioada 14-15 decembrie pe stadionul Rajamangala din Bangkok ca urmare a amplelor proteste de stradă care au loc în capitala Thailandei de la sfârşitul lunii noiembrie.

Pilot Autoexpert

„Autoritatea Sportivă din Thailanda şi organizatorii Race of Champions 2013 au anunţat că evenimentul nu poate avea loc în 14-15 decembrie din cauza situaţiei politice actuale din Bangkok. În aceste momente dificile, gândurile noastre sunt alături de thailandezi şi dorim ca o soluţie paşnică să fie găsită în curând. Race of Champions a avut loc în întreaga lume timp de 25 de ani consecutivi şi în prezent analizăm opţiunile pentru repetarea succesului de anul trecut din Bangkok într-o altă perioadă”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

Protestele din Bangkok au început la sfârşitul lunii noiembrie şi încă mai continuă. Participanţii la proteste solicită demisia premierului.

Organizatorii speră ca evenimentul să se poată desfăşura într-o altă perioadă, însă este prea puțin probabil că va putea avea loc până la finalul anului.

Comentarii