lukoil-banenr

1M

Pilot Autoexpert

O unitate de control optimizată care urcă valorile propulsorului twin-turbo de trei litri ascuns sub capota modelului BMW Seria 1 M Coupe de la 340 CP şi 450 Nm până la 385 cai putere şi 600 Nm este primul lucru cu care au decis să ne uimească elveţienii de la Sportec atunci când au început să modifice cel mai puternic Coupe BMW Seria 1.

Pare a fi ceva prea puţin? Şi Sportec e de aceiaşi părere, de aceea mai oferă şi un nou sistem de admisie, respectiv un nou sistem de evacuare, altfel ca lista cu specificaţii tehnice indică acum aproximativ 420 CP şi 685 Nm.

Datorită acestui up-grade, modelul BMW Seria 1 M Coupe e capabil să ajungă în numai 4.3 secunde de la 0 la 100 km/h (4.9 secunde în versiunea standard) şi să accelereze de la 0 la 200 km/h în aproximativ 15.5 secunde. Nu ştim însă şi detalii despre „noua” viteză maximă, dar, mai mult decât sigur că şi ea va fi pe măsura performanţelor tehnice.

Sportec a spus însă că nu e suficient nici asta, şi ne oferă un plus de performanţă şi la nivelul manevrabilităţii, BMW Seria 1 M Coupe by Sportec venind la pachet cu o suspensie marca Ohlins şi cu un set de jante ultra-uşoare SP10 de 19 inch.

Comentarii