lukoil-banenr

Bentley SUV a primit undă verde pentru lansare în 2016

Pilot Autoexpert

Pentru moment, cel de-al patrulea model al englezilor nu are încă un nume, însă se cunoaşte deja oficial că va debuta în 2016. Până atunci, Bentley lucrează la dezvoltarea noului lor model, care va genera 1.000 de locuri de muncă în Regatul Unit şi va aduce investiţii de 800 de milioane de lire sterline. Anunţul a fost efectuat de Dr. Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Group, în compania lui David Cameron, premierul Regatului Unit.

„Industria auto este unul dintre puţinele sectoare care înfloreşte în Regatul Unit. În Regatul Unit, odată la 20 de secunde, un vehicul părăseşte o linie de producţie şi tocmai am lansat o strategie guvernamentală pentru a continua succesul industriei auto din Marea Britanie.”, a declarat David Cameron, premierul Regatului Unit.

Englezii au anunţat şi că SUV-ul lor va fi cel mai puternic şi cel mai luxos din lume. Bentley se aşteaptă să vândă aproape 7.000 de unităţi ale SUV-ului în fiecare an, în vederea atingerii ţintei de 15.000 unităţi vândute pe an până în 2018, dictată de strategia concernului Volkswagen, care deţine marca din Crewe.

Comentarii