lukoil-banenr

2035 ZAIRE – conceptul perfect pentru fotografii aventurieri

Renumiţii fotografi aventurieri merg în cele mai multe cazuri în locuri uitate de lume, iar pentru a ajunge acolo au nevoie fie de elicoptere, fie de maşini capabile să negocieze orice tip de teren. Pentru aceasta, cei de la Yanko Design au creat un concept de vehicul, denumit 2035 ZAIRE, care se încadrează perfect în cerinţa fotografilor respectivi.

Pilot Autoexpert

Studiul de design a fost gândit pentru a ajuta echipa de fotografi de la National Geographic să ajungă în cele mai îndepărtate locuri ale lumii. Pentru a face asta, conceptul ZAIRE – care poate găzdui cinci persoane – are parte de un sistem magnetic pentru roţi, care poate modifica forma fiecărei „anvelope” pentru a putea merge mai departe, indiferent de condiţiile de drum.

Iar atunci când fotografii ajung, în cele din urmă, la locul de în care au vrut să ajungă, scaunele lor pot fi ridicate la o înălţime maximă de zece metri, astfel încât cadrele surprinse să fie perfecte.

Doar că materializarea unui astfel de vehicul ar putea fi posibilă numai peste vreo 30 de ani, mai precis, prin 2035, aşa cum o sugerează şi numele, 2035 ZAIRE.

Comentarii