lukoil-banenr

3500 de exemplare din cea mai puternică versiune a „broscuţei” VW

Volkswagen Beetle a primit o versiune specială, numită GSR, care va fi fabricată în doar 3.500 exemplare. Modelul este cea mai puternică versiune Beetle din istorie, iar acronimul vine de la „Gelb Schwarzer Renner” sau „Yellow black racer”. Beetle GSR aminteşte de o versiune sport a vehicului Beetle 1303 S, lansată în anii ’70. Modelul nou are un timp 0-100 km/h de 6.6 secunde şi o viteză maximă de 210 km/h.

Pilot Autoexpert

Beetle GSR poartă o combinaţie cromatică de negru şi galben. Aceasta se repetă şi la interior, unde modelul are numeroase accente galbene pentru a complementa elementele negre. La exterior, modelul are jante din aliaj de 19 inch, un spoiler spate şi o serie de accente negre care amintesc de strămoşul său. Motorizarea lui Beetle GSR este un 2.0 TSI de 210 CP, cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte şi oferit opţional cu un DSG cu şase trepte.

Din 3.500 de unităţi VW Beetle GSR jumătate vor fi comercializate pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Pe piaţa din Germania, Beetle GSR pleacă de la 33.300 euro.

Comentarii