lukoil-banenr

9 din 10 clienţi actuali ar cumpăra din nou un Chevrolet Volt

Pilot Autoexpert

Pentru a evalua nivelul de satisfacţie al clienţilor săi, constructorul american Chevrolet şi-a consultat proprietarii modelelor pe care le produc şi a întocmit o statistică a kilometrilor parcurşi.

Şi, precum s-a planificat iniţial, rezultatele studiului au confirmat aşteptările. Respectiv, deţinătorii lui Volt s-au folosit mult de capacitatea acestuia de a fi încărcat la priză şi au parcurs nu mai puţin de 1448 de kilometri între două plinuri ale rezervorului pe benzină.

Acest obicei al proprietarilor Chevrolet Volt se oglindeşte şi în portofelul lor, reuşind să economisească 1300 de dolari pe parcursul unui an.

Au fost şi clienţi care au reuşit să stabilească şi câteva rezultate absolut uimitoare, ducând la extrem capacităţile electrice ale modelului american. Printre aceştia e şi cazul lui Brent Waldrep din Michigan, Statele Unite, care a parcus 37.820 de kilometri în 21 de luni şi a făcut plinul rezervorului de benzină doar de două ori.

Chevrolet mai susţine şi că satisfacţia clienţilor de Volt este printre cele mai mari din industrie. Un chestionar aplicat proprietarilor a oferit următorul rezultat: 9 din 10 ar cumpăra din nou modelul electric al subsidiarului GM.

Comentarii