lukoil-banenr

A debutat noua generaţie a celui mai urât automobil

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu a doua generaţie a monovolumului Rodius, modelul cunoscut drept „cea mai urâtă maşină din lume”.

Pilot Autoexpert

Chiar dacă noul SsangYong Rodius nu se îndepărtează foarte mult de la principiile de design ale constructorului care ne-a adus modelul Actyon, a doua generaţie a monovolumului coreean impresionează printr-un interior extrem de spaţios, care poate găzdui până la 11 persoane pe patru rânduri de scaune.

Automobilul, cunoscut şi sub numele Korando Turismo şi Stavic, are o lungime de 5.130 mm, o lăţime de 1.915 mm şi o lăţime de 1.815 mm, ampatamentul are trei metri.

Noul SsangYong Rodius va fi disponibil cu o selecţie de două motoare, dintre care un diesel de 2,0 litri ce dezvoltă 153 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau la o cutie automată cu cinci rapoarte, şi un V6 benzină de 3,2 litri. Printre dotările opţionale se va număra şi un sistem de tracţiune integrală.

A doua generaţie a lui SsangYong Rodius va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2013, iar vânzările vor începe în Europa în a doua jumătate a anului 2013.

Comentarii