lukoil-banenr

A debutat noua generaţie a celui mai urât automobil

SsangYong a publicat primele imagini oficiale cu a doua generaţie a monovolumului Rodius, modelul cunoscut drept „cea mai urâtă maşină din lume”.

Chiar dacă noul SsangYong Rodius nu se îndepărtează foarte mult de la principiile de design ale constructorului care ne-a adus modelul Actyon, a doua generaţie a monovolumului coreean impresionează printr-un interior extrem de spaţios, care poate găzdui până la 11 persoane pe patru rânduri de scaune.

Automobilul, cunoscut şi sub numele Korando Turismo şi Stavic, are o lungime de 5.130 mm, o lăţime de 1.915 mm şi o lăţime de 1.815 mm, ampatamentul are trei metri.

Noul SsangYong Rodius va fi disponibil cu o selecţie de două motoare, dintre care un diesel de 2,0 litri ce dezvoltă 153 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau la o cutie automată cu cinci rapoarte, şi un V6 benzină de 3,2 litri. Printre dotările opţionale se va număra şi un sistem de tracţiune integrală.

A doua generaţie a lui SsangYong Rodius va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2013, iar vânzările vor începe în Europa în a doua jumătate a anului 2013.

Comentarii