lukoil-banenr

Coreenii de la Hyundai au lansat la Seul noul model Sonata Hybrid. Producătorul anunță că sedanul vine cu un design net superior concurenței și performanțe îmbunătățite în raport cu predecesorul.

FLYONE

Noua Sonata vine echipată cu un motor pe benzină de 2.0 litri volum capabil să livreze 156 CP asociat la rândul său cu unul electric de 52 CP. Per asamblu, puterera mașinei ajunge la 208 CP și un cuplu motor de 393 Nm. Cutia de viteze este una automată în 6 rapoarte cu motor electric integrat. Acest lucru a prermis amplasarea tuturor elementelor transmisiei hibride sub o singură carcasă, lucru care a rezultat înr-un consum redus de carburant.

diselok

Hyundai-Sonata-Hybrid-3

Coreenii declară că acesta este evaluat la 5,5 l pentru 100 de km parcurși. Tot pentru un consum redus de carburant, a fost înlocuită pompa de ulei de tip mecanică cu una electrică.

Nu s-a uitat nici de confortul pasagerilor, inginerii au montat bateriile sistemului hybrid în podeaua porbagajului, lucru care a permis o creștere a volumui de încărcare cu 10 %. Producătorul declară că a investit în noul model 164 milioane de dolari și speră să vîndă anual 55.000 unități.

Hyundai-Sonata-Hybrid-5

Hyundai-Sonata-Hybrid-4

Hyundai-Sonata-Hybrid-2

Comentarii