lukoil-banenr

Carambol pe traseul Chișinău-Orhei, în apropierea localităţii Stăuceni, după ce trei maşini au fost implicate într-un accident rutier în lanţ. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, 12 mai, în jurul orei 10:00, după ce șoferul unui automobil Audi s-a oprit chiar în mijlocul drumului!

Pilot Autoexpert

Contactat telefonic, ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Autoexpert.md că în accident au fost implicate trei automobile de model Peugeout, Ford şi nu în ultimul rând Audi. Preventiv vinovat de accident s-ar face şoferul automobilului de producţie germană.

Bărbatul transporta pe plafonul automobilui nişte materiale lemnoase. Dânsul a decis să stopeze automobilul în mijlocul drumului şi să le fixeze mai bine…
Şoferii celorlalte automobile nu l-au observat iar în ultima clipa nu au reuşit să îl evite, astfel şi s-a produs accidentul. În urma impactului automobilele au fost uşor avariate iar şoferul automobilului Audi, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu multiple traumatisme grave.

Stati a ţinut să mai precizeze că dacă va fi găsit vinovat acesta ar putea fi pedepsit cu o amendă în mărime de 1.000 de lei şi 6 puncte de penalizare.

sursa poză: publika.md

Comentarii