lukoil-banenr

Pentru că are o pasiune pentru fiarele vechi, fermierul Ruslan Ciubotaru din satul Paicu, raionul Cahul, şi-a construit de unul singur propria maşină şi propriul tractor! 

Pilot Autoexpert

Chiar dacă nu a frecventat nici o instituţie de învăţământ specializată, tânărul spune că se poate construi orice, doar „dorinţă să fie”. Astfel, după o perioadă de timp în care a colecţionat tot felul de piese la mâna a doua, acestea au ajuns să fie puse cap la cap în construcţia unui tractor. A urmat apoi şi al doilea proiect, un fel de vehicul care, spune Ruslan, îl ajută foarte mult, mai ales că nu trebuie să apeleze la nimeni pentru a ajunge în satele vecine.

tractor 1

Pentru tractorul său a avut nevoie de 7000 de lei şi trei luni de muncă asiduă însă rezultatul a meritat efortul! Fermierul s-a văzut nevoit să îşi vândă şi porcul de la casă, însă nu regretă pasul făcut, mai mult de atât acesta este mândru de creaţiile sale şi de faptul că a făcut totul de unul singur!

Pe viitor, Ruslan planifică să mai construiască două vehicule, ceva mai „drăguţe”, pentru fiica dar şi pentru fiul său! Îndrăzneţ nu?

tractor 2

sursa: fermierul.md

Comentarii