lukoil-banenr

A45 AMG Edition 1

Ca şi în cazul lui CLA, Mercedes oferă o versiune specială de lansare, Edition 1, şi pentru noul A45 AMG. Versiunea va beneficia de o serie de accesorii aerodinamice noi, de o listă de opţionale mai bogată şi va fi vândută doar în primul an de la lansarea modelului pe piaţă.

Pilot Autoexpert

Mercedes A45 AMG vine cu o culoare albă Cirrus pentru caroserie, dar şi o serie de dungi în culoarea gri, regăsite pe capotă, pe acoperiş şi în lateral. Peisajul este completat de un pachet aerodinamic, ce include un eleron de mari dimensiuni, câteva modificări uşoare la nivelul spoilerului frontal şi un nou difuzor. Nu lipsesc grila nouă, cu accente roşii, jantele de 19 inch, etrierii vopsiţi în roşu şi jantele de 19 inch din aliaj.

Culorile alb şi roşu sunt dominante şi la interior, unde putem vedea scaune AMG Performance, cu piele Artico şi microfibră Dinamica, cusături contrastante, un volan îmbrăcat în piele Nappa şi o etichetă ”Edition 1” pentru a sublinia exclusivitatea.

Sub capotă nu au fost pregătite modificări. Se păstrează acelaşi motor turbo de 2.0 litri de 360 de cai putere, regăsit şi pe varianta standard.

Preţul pentru A45 AMG Edition 1 va fi făcut public în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare.

Comentarii