lukoil-banenr

Abarth 695 Tributo Maserati la Geneva 2012

După ce a avut un succes comercial cu Abarth 695 Tributo Ferrari, divizia sportivă de la Fiat, s-a gândit să scoată o nouă ediţie specială care să aducă aminte de maşinile de lux italieneşti, Maserati.

Pilot Autoexpert

În ce priveşte partea tehnică, versiunea Abarth 695 Tributo Maserati nu este cu mult diferită faţă de ediţia specială dedicată constructorului de la Maranello. Sub capotă s-a păstrat acelaşi motor turbo de 1.4 litri care dezvoltă 180 CP, şi aceeaşi transmisie secvenţială cu 6 rapoarte.

În interior, modelul vine echipat în standard cu scaune îmbrăcate în piele Poltrona Frau de culoare bej, tetiere personalizate cu logo-ul „695” şi inserţii de fibră de carbon pe bord şi pe schimbătorul de viteze.

La exterior, caroseria este vopsită în culoarea „Pontevecchio Bordeaux” iar gurile de ventilaţie şi jantele de 17 inch sunt inspirate după modelele Maserati.

La achiziţionarea unuia dintre cele 499 de modele produse, cumpărătorul va primi şi două genţi din piele, oferite la pachetul „Abarth Travel Pack”.

Noul Abarth 695 Tributo Maserati va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, iar cei care vor fi interesaţi de achiziţionarea unui asemenea model, vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 45.000 euro.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentJaguar XF Sportbrake
Articolul următorRoding Roadster 23