lukoil-banenr

Abarth Punto Scorpione este limitat la 99 de exemplare

După ce ai citit despre versiunile noi pe care Fiat şi Abarth se pregătesc să le lanseze la Salonul Auto de la Bologna, a venit rândul altei maşini să se alăture familiei care s-a născut sub zodia scorpionului. De data asta, este vorba despre un Fiat Abarth Punto Scorpione, un model care va fi produs într-o serie limitată la fix 99 de exemplare.

Pilot Autoexpert

Abarth Punto Scorpione nu elimină 99 de pete, dar este pregătit să livreze 180 CP din motorul de 1.4 litri MultiAir. Asta îţi permite să obţii un sprint de la 0 la 100 km/h în 7,5 secunde şi să atingi apoi o viteză maximă de 216 km/h.

Caroseria a fost vopsită în două nuanţe de „Nero Scorpione” şi a fost ornamentată cu o combinaţie de negru mat cu dungi lucioase pentu capotă şi acoperiş. Ar mai fi jantele cu dimensiuni de 17 inci, care au fost şi ele înnegrite şi ascund etrierele îngălbenite ale sistemului de frânare.

În interior, care a fost pregătit de Sabelt, pielea Alcantara, cusăturile roşii, imprimeurile de pe scaune şi pedalierul din aluminiu sunt câteva detalii care ies în evidenţă. Mai mult decât atât, cei de la Abarth s-au gândit că ar fi mişto să-l echipeze pe Abarth Punto Scorpione cu pachetul special „Abarth Nitro”. Pentru că iarna este destul de aproape, pachetul include pneuri performante adecvate sezonului rece, un snowboard „Nitro powered by Abarth” şi un suport special pentru transportul acestuia.

Comentarii